Kontakt

Naši timovi ulažu sve moguće napore kako bi pregledali sva pitanja koja su nam poslata. Ako želite da stupite u kontakt sa urednicima, date predlog za proveru činjenica, komentarišete ili ukažete na grešku, ostavite poruku ispod.

Putem obrasca u nastavku možete da pošaljete bilo koji sadržaj za koji smatrate da treba da se proveri (fotografije, video snimci, članci, objave na društvenim mrežama, izjave političkih/javnih ličnosti, itd.) putem obrasca u nastavku.

Imajte na umu da AFP timovi za proveru činjenica proveravaju samo činjenice, a ne i mišljenja ili uverenja, o temama koje se tiču javnog interesa. Nedostatak jakih i unakrsno proverenih dokaza može dovesti i do nemogućnosti objavljivanja provere činjenica. Više o tome kako biramo tvrdnje koje ćemo istražiti možete pročitati ovde.

Smatramo da nismo u obavezi da odgovorimo na kapriciozne, neosnovane, uvredljive i preteće zahteve, kao ni na očigledno koordinisan neželjeni sadržaj (spam).

Na prijave za posao u AFP-u upućene preko ovog obrasca neće biti odgovoreno.

Molimo Vas, koristite obrazac za kontakt na osnovnom sajtu AFP-a za ostala pitanja (da biste podelili informacije, pretplatili se, kupili fotografiju, itd.).

Najlepše hvala,

AFP tim za proveru činjenica